Praktijkinformatie – Huisartsenpraktijk de Schans – Woudenberg
Header afbeelding
Huisartsenpraktijk de Schans
Schans 28 3931 KJ
Woudenberg
Spoed toets 1

Praktijkinformatie

Huisartsenpraktijk de Schans heeft als missie en doel laagdrempelige en persoonlijke zorg te verlenen in de vertrouwde woonomgeving van onze patiënten. Een hecht en goed op elkaar ingewerkt team streeft daarbij naar kwalitatief hoogwaardige zorg waarbinnen u als patiënt centraal staat.
Naast de praktijkhouders mevrouw J.M. van Antwerpen en de heer J.C. Lekkerkerker zijn mevrouw F.N. Schrijer en mevrouw E.N. Gelens als huisartsen binnen onze praktijk werkzaam. Het multidisciplinaire team bestaat verder uit drie praktijkondersteuners huisartsenzorg (POH), vier doktersassistentes en een facilitair medewerkster.

In april 2015 hebben wij met trots het NHG accreditatie keurmerk in ontvangst mogen nemen. Het betreft een kwaliteitskeurmerk van onze beroepsgroep. Dit laat zien dat kwaliteit in onze huisartsenpraktijk is getoetst en goedgekeurd en dat er continu wordt gewerkt aan kwaliteitsverbetering. U kunt als patiënt een gerechtvaardigd vertrouwen hebben dat onze praktijk verantwoorde zorg levert.
Voor de informatievoorziening beschikken wij over een eigen digitaal informatiescherm in de wachtkamer, een kleurrijke informatiefolder, een(digitale) nieuwsbrief en een toegankelijke, frequent geactualiseerde website. In de wachtkamer hangt tevens een folderrek met informatiemateriaal op het gebied van zorg en welzijn. Regelmatig toetsen wij de kwaliteit van dienstverlening middels vragenlijsten aan onze patiënten en middels een patiënten-panel.

Huisartsenpraktijk de Schans is gevestigd in het Multifunctioneel Centrum (MFC) aan de Schans te Woudenberg. In dit MFC zijn meerdere Woudenbergse zorgaanbieders en welzijnsinstanties gehuisvest. Naast een praktijk voor tandheelkunde en een fysiotherapeutisch centrum zijn dit woningbouwvereniging Vallei Wonen, het WMO-loket “de Kleine Schans” van de gemeente, het Sociale team Woudenberg, het consultatie buro en jeugd gezondheidszorg, thuiszorg Beweging 3.0 en een activiteitencentrum. Aan de straatzijde is de Woudenbergse apotheek gevestigd. In dit activiteitencentrum is er een ruimte voor dagopvang ouderen en vinden er regelmatig bijeenkomsten plaats van de Stichting Welzijn Ouderen (SWO) en bijvoorbeeld het Alzheimer Café. De dagbestedingsgroep van zorginstelling Reinaerde locatie de Heygraeff verzorgt het dagelijkse beheer in het activiteitencentrum. Met de zorgaanbieders en welzijnsinstanties uit zowel het MFC als elders in het dorp onderhoudt huisartsenpraktijk de Schans een functionele en goede samenwerkingsrelatie.

Voor alle praktische informatie over Huisartsenpraktijk de Schans verwijzen wij u naar het menu op deze website.

Klik hier voor de aanwezigheid van de verschillende huisartsen.