Huisartsen – Huisartsenpraktijk de Schans – Woudenberg
Header afbeelding
Huisartsenpraktijk de Schans
Schans 28 3931 KJ
Woudenberg
Spoed toets 1

Huisartsen

de heer J.C. Lekkerkerker
mevrouw J.M. van Antwerpen
mevrouw F.M. Schrijer
mevrouw E.N. Gelens

We werken met een team van 4 huisartsen. Doordat we zeer intensief samenwerken, is er geen verdeling van patiënten. Tijdens vakantie of afwezigheid van een van de huisartsen, geeft dit de mogelijkheid dat huisartsen naadloos taken en werkzaamheden van elkaar kunnen overnemen. Dit maakt dat onze praktijk nooit gesloten hoeft te zijn. Wel vragen we om bij een vervolgafspraak voor vragen of klachten waar u al eens een huisarts uit onze praktijk voor geconsulteerd heeft, bij dezelfde huisarts weer de afspraak te maken.

U staat ingeschreven op naam van een van de praktijkhouders: mevr J.M. van Antwerpen of dhr J.C. Lekkerkerker. Ook in het ziekenhuis en bij de huisartsenpost is het alleen mogelijk om een van deze twee huisartsen als uw huisarts op te geven.

Onze praktijk beschikt over meerdere diagnostische mogelijkheden zoals een ECG apparaat, longfunctie-onderzoek apparaat, Enkel-arm-index meter voor vaatonderzoek, twee 24h bloeddrukmeters. Veel van deze onderzoeken worden door de doktersassistenten of praktijkondersteuners uitgevoerd.

Tevens kunt u bij ons terecht voor verrichtingen zoals wondbehandelingen, kleine chirurgische ingrepen (zoals verwijderen van verdachte moedervlekken, vetbulten, hechten van wonden), injecties in pijnlijke gewrichten en pezen, enkels tapen. Verder zijn we ervaren in het plaatsen van (Mirena) spiraaltjes voor anticonceptie.

Aanwezigheid huisartsen

ma di wo do vr
De heer J.C. Lekkerkerker X  X X X 
Mevrouw J.M. van Antwerpen X X  X X
Mevrouw F.M. Schrijer X X  X  
Mevrouw E.N. Gelens X X X