Praktijkaccreditatie – Huisartsenpraktijk de Schans – Woudenberg
Header afbeelding
Huisartsenpraktijk de Schans
Schans 28 3931 KJ
Woudenberg
Spoed toets 1

Praktijkaccreditatie

Sinds april 2015 hebben wij met trots een NHG geaccrediteerde huisartsenpraktijk.  Het betreft een kwaliteitskeurmerk van onze beroepsgroep. Dit laat zien dat kwaliteit in onze huisartsenpraktijk is getoetst en goedgekeurd en dat er continu wordt gewerkt aan kwaliteitsverbetering.
Vanaf nu zullen wij jaarlijks een audit ondergaan, waarin wordt getoetst of wij blijvend aan alle voorwaarden voldoen en continu aan verbetering werken.

Betere zorg. Tevreden patiënten. Effectieve praktijkvoering. Daar gaat het om bij een keurmerk in de zorg. Voor huisartsen is er de NHG-praktijkaccreditering. NHG Praktijk Accreditering is door het Nederlands Huisartsen Genootschap (NHG) opgericht om op onafhankelijke wijze de NHG-Praktijkaccreditering® uit te voeren. Het NHG heeft in samenwerking met de Radboud Universiteit Nijmegen een systeem voor de analyse van de kwaliteit van een huisartsenpraktijk ontwikkeld. NPA heeft dit opgenomen in het toetsingssysteem NHG-Praktijkaccreditering. Klik hier voor meer informatie.

Het resultaat: gerechtvaardigd vertrouwen in verantwoorde zorg.