Opleidingen en stages – Huisartsenpraktijk de Schans – Woudenberg
Header afbeelding
Huisartsenpraktijk de Schans
Schans 28 3931 KJ
Woudenberg
Spoed toets 1

Opleidingen en stages

Wij vinden het belangrijk dat toekomstige werkers in de gezondheidszorg goed worden opgeleid en kennis kunnen maken met het werk in een huisartsenpraktijk. Daarom werken onder onze supervisie regelmatig studenten en stagiaires mee. Dit zijn met name studenten geneeskunde, de zogenaamde coassistenten en stagiaires van de opleidingen praktijkondersteuning en doktersassistentie. Als patiënt kunt u ten alle tijden bezwaar maken tegen de aanwezigheid van een student of stagiair bij een consult, huisbezoek en/of behandeling.
Onder het item praktijkinformatie van onze website en middels het digitale informatiescherm in de wachtkamer geven wij actuele informatie over de studenten en/of stagiaires die bij ons werkzaam zijn. Ter kennismaking plaatsen wij tevens onder het item fotogalerij team een foto van de betrokken student en/of stagiair.

Erkend leerbedrijf

Huisartsenpraktijk de Schans is als erkend leerbedrijf geregistreerd door Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs en Bedrijfsleven (SBB), een kenniscentrum voor leren in de praktijk op het gebied van zorg, welzijn en sport. SBB heeft wettelijke taken in het kader van de Wet Educatie en Beroepsonderwijs en levert tevens een bijdrage aan het op een hoger plan brengen van de beroepspraktijk en het beroepsonderwijs.