Avond/nacht/weekend – Huisartsenpraktijk de Schans – Woudenberg
Header afbeelding
Huisartsenpraktijk de Schans
Schans 28 3931 KJ
Woudenberg
Spoed toets 1

Avond/nacht/weekend

Voor spoedgevallen buiten de openingstijden van de praktijk, in de avond, nacht, het weekend en op feestdagen kunt u een beroep doen op de Huisartsenpost Eemland. Iedere werkdag van 17.00 uur de volgende ochtend 08.00 uur, in het weekend van vrijdagavond 17.00 uur tot maandagochtend 08.00 uur en op feestdagen gedurende 24 uur is de huisartsenpost geopend. Dit is alleen bedoeld voor medische problemen die niet kunnen wachten tot de volgende werkdag.
U kunt op de huisartsenpost alléén terecht als hier van tevoren telefonisch een afspraak voor is gemaakt. Houdt bij het maken van een afspraak de noodzakelijke gegevens over medicatiegebruik en de verzekeringsgegevens bij de hand. Als de aard van de klachten het onverantwoord maakt om naar de Huisartsenpost te gaan dan komt een van de dienstdoende artsen op huisbezoek. Deze inschatting wordt door de assistente in overleg met de dienstdoende arts gemaakt.
Zie ook de website van huisartsenpost Eemland.

Huisartsenpost Eemland

Meander Medisch Centrum, Centrum voor Spoedzorg
Maatweg 3
3813 TZ Amersfoort

Tel: 085-7731100

Routebeschrijving Huisartsenpost

De huisartsenpost is gevestigd in het Meander Medisch Centrum, Centrum voor Spoedzorg. De huisartsenpost vormt samen met de afdeling spoeeisende hulp, het Centrum voor Spoedzorg

Met de auto

Vanuit de richting Amsterdam/Apeldoorn A1 – U volgt de A1 richting Amersfoort. Neem afrit 12, afslag Bunschoten Spakenburg/Amersfoort. Onderaan de afslag bij de rotonde gaat u naar links richting Amersfoort (N199). U rijdt nu op de Bunschoterstraat, deze blijven volgen. Na 2 rotondes neemt u het 2e verkeerslichtlinksaf, richting Amersfoort-Oost /Amersfoort-Centrum-N. Vervolgens ziet u na ca. 400 meter aan uw rechterhand de inrit naar Meander Medisch Centrum.
Vanuit de richting Utrecht/Zwolle A28 – U volgt de A28 richting Amersfoort tot knooppunt Hoevelaken. Hier volgt u de borden Apeldoorn/Hilversum/Amsterdam (A1). Houdt vervolgens de borden Hilversum/Amsterdam (A1) aan.

Met het openbaar vervoer

De huisartsenpost is goed bereikbaar per bus. Bel voor de actuele reistijden tel: 0900 – 92 92 (€ 0,70/min) of kijk op www.9292.nl.